Vrijwilliger

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers op diverse gebieden. Ben jij of ken jij iemand die hiervoor open staat? Neem dan contact op met Anneke Deijs via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij vertelt graag meer over de mogelijkheden die er zijn.

Vacature Bestuurslid

Vacature Vrijwilligerscoördinator

Vacature Begeleider Droomdagen

Denver, één van onze vrijwilligers en een ervaren Droomdagvader schrijft:
‚ÄėAls ik terug denk aan de Droomdag die ik ooit heb beleefd met mijn gezin, denk ik aan: stoer, gaaf en niets is te veel. Wat een verwennerij! Ik heb deze dag, samen met mijn gezin, als geweldig ervaren en weet hoe belangrijk het is om op deze dag even aan niets anders te denken en alleen maar te genieten. Omdat het op mij veel indruk heeft gemaakt, heb ik besloten mij als vrijwilliger aan te melden. Als begeleider van Droomdagen help ik nu andere gezinnen te laten genieten van hun welverdiende Droomdag‚Äô.

vrijwilliger