anbi

De stichting

Check internet adres check bij de belastingdienst
Naam Stichting Stichting Droomdag
RSIN nummer 851.006.930
Adres Veenderveld 98
Postcode 2371 TX
Plaats Roelofarendsveen
Telefoon 085-4890674
Land Nederland

Voorzitter Mevr. M. Hop
Secretaris Mevr. N. Thijse
Penningmeester Dhr. R. Vermeulen
Algemeen bestuurslid Dhr. T. Kooloos
Algemeen bestuurslid Vacature

Beloningsbeleid

Stichting Droomdag kent geen beloningsbeleid omdat alle werkzaamheden op vrijwillige basis worden verricht. De leden van het bestuur genieten uit hoofde van hun functie geen beloning voor hun werkzaamheden. Zij hebben wel recht op vergoeding van de door hen in de uitoefening van hun functie in redelijkheid gemaakte onkosten. Deze vergoedingen worden in de jaarrekening zichtbaar gemaakt en nader toegelicht. De beloning van de directeur is gebaseerd op de Regeling Beloning Directeuren van Goede Doelenorganisaties, zoals vastgesteld door de brancheorganisatie Goede Doelen Nederland.

Doelstelling

Het verzorgen van een onvergetelijke, onbezorgde (te) gekke dag voor gezinnen waarvan een ouder kankerpatiënt, levensbedreigend of langdurig ziek is. De dromen van het gezin staan hierbij centraal. Het jongste kind van het gezin is jonger dan 16 jaar.

Activiteiten,  hoofdlijnen van het beleidsplan.

Beleidsplan Stichting Droomdag  2016 -  2021

Financiële rapportage