gezinnetjeHet doel van Stichting Droomdag is het verzorgen van een onvergetelijke, onbezorgde (te) gekke dag voor gezinnen waarvan één van de ouders een oncologische of levensbedreigende ziekte heeft. De dromen van het gezin staan hierbij centraal, waarbij we rekening houden met de fysieke mogelijkheden van de gezinsleden. Het jongste kind van het gezin moet onder de 16 jaar zijn. Inmiddels hebben wij al meer dan 430 gezinnen een onvergetelijke Droomdag mee mogen laten maken.

In 2019 hebben we met ruim 70 vrijwilligers 141 Droomdagen gerealiseerd. 127 dagen in samenwerking met Stichting Opkikker en 14 individuele Droomdagen. De individuele dagen zijn aangeboden in zeer urgente situaties.

Onze droom voor 2020 is om nog meer gezinnen een onvergetelijke ervaring te bieden en mooie herinneringen te laten maken. Ons doel voor 2020 is om 180 Droomdagen aan te bieden.