Droomdagen

492 Droomdagen georganiseerd vanaf onze 1ste droomdag in maart 2012; Onvergetelijke Droomdagen!  En we gaan door....Geweldig dat er zoveel aandacht, support, en medewerking is gegeven in de afgelopen periode. Samen dromen we verder... Dank jullie wel.

Droomdag gezin uit Egmond aan Zee

Deze reactie kregen wij van dit gezin. 

Waar moet ik beginnen..
Niet in woorden uit te drukken hoe bijzonder en speciaal deze dag was. Alle verwachtingen ruimschoots overtroffen en drie hele hele blije meiden en papa en mama! We vielen van de ene in de andere verrassing. Van boeven vangen met de politie, tot een rit in de limousine met politie escorte. Het overig verkeer maakte foto's en probeerde te achterhalen welke "celebs" er voorbij kwamen. Een rit in een brandweerwagen en het blussen van de brand. Pizza bakken met een echte kok en een fotoshoot van het hele gezin. De helicoptervlucht was toch wel echt de topper van de dag. Wat een mooie ervaring!
@stichtingdroomdag wat doen jullie prachtig werk! Zo veel lieve vrijwilligers die deze dag tot een groot feest maakte. Een dag om nooit te vergeten, een dag om over te dromen! @mieke_in_progress bedankt dat je ons hebt opgegeven! ūüėė
#zoveelfotosikkonnietkiezen#stichtingdroomdag#geweldig#genoten#enmeer
#langlevededexa#moemaarvoldaan#bedankt!

FotoSDgezinEgmondaanZee280619 453 x 255

%MCEPASTEBIN%

Mijlpaal op 29 juni ‚Äď een Droomdag voor 20 gezinnen

29 juni 2019 gaat voor stichting Droomdag de boeken in als een heel bijzondere datum. Toen organiseerden we voor het eerst een Droomdag voor 20 gezinnen tegelijk.
Ieder gezin kreeg hun eigen Droomdag, vol met fantastische activiteiten die waren afgestemd op de dromen en wensen van ieder gezinslid. Ze beleefden deze dag SAMEN met hun eigen gezin.
Tijdens de lunch en het diner hadden de gezinnen de mogelijkheid om in contact te zijn met elkaar als ze dat prettig vonden. Een Droomdag voor meerdere Droomdaggezinnen was een grote droom van onze oprichtster Mary van Dueren. We zijn er dankbaar voor haar droom te kunnen verwezenlijken door een Droomdag te realiseren voor deze gezinnen die het zo verdienen. Een bijzondere mijlpaal! 

 19. 46

Droomdag gezin uit Enschede

Een week na hun dag kregen wij dit ingezonden van het gezin. Zie onderaan voor de verslagen (met tekening) van de kinderen.

Beste stichting Droomdag, Ilonka en Eric,
Bedankt voor een fantastische, onuitwisbare herinnering!
Vaderdag 2019 zullen we nooit meer vergeten. Wat hebben jullie er een mooie en leuke dag van weten te maken.

Lees meer: Droomdag gezin uit Enschede

Fotocollage

fotocollage 320 x 453

Verbinding

Verbinding maakt alles mogelijk! Zaterdag 16 februari bundelden 3 stichtingen hun krachten om gezinnen een fantastische Droomdag te kunnen bezorgen.