Creatief Verwen Evenement

Wat een mooi feest was het Creatief Verwen Evenement 2019! We hebben het met alle liefde georganiseerd met hulp van veel enthousiaste vrijwilligers. Uiteindelijk is de opbrengst ruim € 2300.

Bij de taart bak wedstrijd zijn er 3 heerlijke zelfgemaakte taarten ingeleverd. Joyce, Mila en Amy waren de baksters en hebben alledrie gewonnen. Ware kunstwerken! De jury, Eveline van Eefjes Taartplezier, vond het allemaal winnaressen maar....De taart van Joyce was iets mooier. Vandaar de 1e plaats voor haar en voor Mila en Amy een gedeelde 2e plek. Vrij zwemkaartjes; geschonken door De Tweesprong.En lekker dat ze waren. Ze waren zo op. Dank jullie wel dames en ook Eveline hartelijk dank voor je tijd en deskundige oordeel.

CVE taart a CVE taart c CVE taart b