Vacature bestuurslid

Ben jij die vrijwilliger met een groot netwerk en wil jij jouw strategische kennis op het gebied marketing, communicatie en/of sales delen om Stichting Droomdag verder te laten groeien en professionaliseren? Dan zoeken we jou voor de vacature van

bestuurslid

Op vrijwillige basis

Wat ga je doen als bestuurslid
Droomdag groeit. Meer Droomdagen en van een regionaal naar een landelijke oriëntatie. De Droomdag gezinnen komen ook uit het hele land. In 2018 is deze spreiding/ vertegenwoordiging in gang gezet met de toetreding van twee nieuwe bestuursleden. In 2018 zijn 75 Droomdagen georganiseerd; in 2019 worden dat er 125. Jij verrijkt het bestuur met jouw strategische blik en (bij voorkeur) expertise op gebied van marketing, sales en/of communicatie. Daarnaast ben je ambassadeur van Droomdag en zet je binnen jouw netwerk Droomdag op de kaart.

Stichting Droomdag
Stichting Droomdag verzorgt een onvergetelijke dag voor gezinnen waarvan een ouder ongeneeslijk of langdurig ziek is en waarvan het jongste kind jonger dan 16 jaar is. Als bestuurslid lever jij een bijdrage aan deze voor hen blijvende herinnering.

Jouw collega vrijwilligers
Droomdag heeft ongeveer 50 vrijwilligers. De meeste vrijwilligers begeleiden gezinnen op een Droomdag. Daarnaast zijn er vrijwilligers op het kantoor in Roelofarendsveen. Het huidige bestuur bestaat uit twee mannen en twee vrouwen.

Jouw profiel als bestuurslid
Je bent bereid om ongeveer 4 – 6 keer per jaar naar Roelofarendsveen te reizen voor het bestuursoverleg en deelname aan een eventuele werkgroep. We stellen het zeer op prijs als je ook een keer bij een Droomdag aanwezig bent.

Ons aanbod
- Een goed gevoel. Jij levert een waardevolle bijdrage aan de missie van Droomdag.
- Uitbreiding van je netwerk met meer mooie mensen, die je op de Droomdagen, tijdens de vrijwilligersbijeenkomsten én bij de bestuursvergadering ontmoet.
- Ons kantoor in Roelofarendsveen is goed bereikbaar en je kunt er gratis parkeren.
- Reiskostenvergoeding.

Wil je meer weten over de functie van bestuurslid
Neem dan contact op met Moniek Hop, voorzitter, telefoon 06-46276069.

Solliciteren als bestuurslid op vrijwillige basis
Mail je CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan nemen we contact met je op om nader kennis te maken.